Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

НА ОБУХІВЩИНІ ПОДАТКІВЦІ ОБГОВОРИЛИ З РОБОТОДАВЦЯМИ ПИТАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ОФІЦІЙНИХ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ТА ЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

Дата: 30.06.2023 10:46
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

 

Під час онлайн-зустрічі з платниками податків — роботодавцями, що відбулась 27 червня 2023 року на Обухівщині, в. о. начальника Обухівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Галина Пелешенко говорила про використання офіційних трудових відносин та зниження рівня незадекларованої праці: оформлення трудового договору, дотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці, сплату податків та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, дотримання інших вимог трудового законодавства.

Скіпер зфокусувала увагу роботодавців на питаннях шкідливого впливу нелегальних трудових відносин на фінансове благополуччя кожної сім’ї, позбавлення державних соціальних гарантій працівників, які наразі погодились на неофіційне працевлаштування та отримують заробітну плату або її частину «в конверті», а також на негативному впливі такого явища на економічний стан країни, що бореться з окупантами, наголосивши, що збільшення кількості застрахованих осіб та сплата податків і ЄСВ забезпечує наповнення бюджету та фінансування обороноздатності країни.

Галина Пелешенко підкреслила, що в складних умовах сьогодення, використання тіньових трудових відносин з виплатою незадекларованої, або задекларованою не у повній мірі заробітної плати, задля уникнення від сплати податків, — це позбавлення підтримки наших захисників, гальмування розвитку економіки.

Завершальну частину заходу податківець приділила відповідям на питання учасників зустрічі та запросила представників бізнес-спільноти до комунікування та діалогу з питань податкового напрямку.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень