Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СВЯТО «ЯНГОЛІВ» У БІЛИХ ХАЛАТАХ

Дата: 26.07.2023 16:01
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Фото без опису

 

26 липня, у переддень професійного свята медичних працівників в Україні, в Богуславському центрі первинної медико-санітарної допомоги відбулися урочисті збори колективу. На захід завітали міський голова Віталій Миколайович Хоменко та заступник голови Обухівської РВА Ірина Абрамівна Старенька, котра, привітавши медиків із професійним святом, відзначила грамотами районного рівня медичного директора ЦПМСД Тетяну Григорівну Шинкаренко й лікаря загальної практики-сімейного лікаря Тетяну Валеріївну Цихач, яка переїхала до Богуслава із окупованої території країни.

Вітальні слова на адресу колективу Богуславського ЦПМСД висловив голова громади. Віталій Миколайович подякував медикам за те, що рятують життя та здоров’я жителів громади і повертають їм надію на краще. Виразив шану за любов до професії, яку не зламали ні випробування реформою, ні Ковід (хвороба, на жаль, також забрав життя лікарів громади), ні війна. Побажав всіх земних благ та вручив грамоти лікарю загальної практики-сімейному лікарю Леоніду Йосиповичу Вовку, медичній сестрі загальної практики сімейної медицини амбулаторії ЗПСМ м. Богуслав Ірині Вікторівні Матвієнко та інженеру-програмісту центру Миколі Володимировичу Костенку.

Зі сльозами на очах подякувала за співпрацю своєму колективу й директор медустанови Валентина Дмитрівна Пивовар та нагородила грамотами й подяками від Департаменту охорони здоров’я України та центру своїх колег, в числі яких була й досвідчений лікар-педіатр Ольга Миколаївна Лубяна, під пильним медичним супроводом якої від народження й до повноліття зростають наші діти.

Дорогі працівники медичної галузі Богуславської громади, щиро дякуємо за вашу щоденну нелегку та відповідальну працю! Нехай вдячні очі пацієнтів будуть для вас нагородою та стимулом виконувати свій лікарський обов’язок.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень