Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ ВУЛИЦІ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Дата: 27.07.2023 16:37
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

 

У середу, 26 липня, відбулося засідання 49 сесії Богуславської міської ради VІІІ скликання, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв. Під час засідання було розглянуто 12 питань порядку денного.

Найперше депутати підтримали надання матеріальної допомоги жителям громади.

Традиційно було ухвалено низку земельних питань. Необхідної кількості голосів не набрав лише проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ «ТД КОМЕТА» земельної ділянки в межах Богуславської міської ради», адже в депутатів виникло багато запитань до присутнього представника товариства. Зокрема, Юрій Гутніченко зауважив, що відновлення роботи кар’єру в Мисайлівці може негативно вплинути на якість питної води, адже він знаходиться вище місцевого водозабору.

Потім обранцями громади було погоджено межі історичного ареалу м. Богуслав. Площа території історичного ареалу «Центральний» становить 44,29 га (2,75% від загальної площі міста). Проголосували за перейменування та уточнення назв вулиць населених пунктів Богуславської міської ради (в Богуславі: вулиця Окружна — на вулиця Шинкаренка Ярослава; вулиця Райдужна — на вулиця Веселкова; вулиця Ручейна — на вулиця Струмкова. В селі Вільховці: вулиця Гагаріна Юрія — на вулиця Миру. В Дибинцях: вулиця Гарагіна Юрія — на вулиця Гірська. В селі Хохітва: вулиця Стадіонна — на вулиця Поливача Мирослава).

Також депутати підтримали призупинення освітнього процесу у Біївецькій філії ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1, Тептіївській філії ОЗО Богуславського НВО «Ліцей №3 – МАН» та Розкопанецькому закладі дошкільної освіти «Берізка» через відсутність укриттів. Як доповіла начальник відділу освіти Ольга Духан, персоналу буде запропоновано роботу, а дітей (загальна кількість — 19) автобусами підвозитимуть до освітніх та дошкільних закладів міста чи сусідніх сіл.

Під час сесії було внесено зміни до договорів на господарське відання складовими газорозподільної системи, що знаходиться на території Богуславської міської територіальної громади, затверджено Програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023 — 2024 роки, внесено зміни до програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади та до рішення від 23.12.2022 року № 2955 - 38 - VІІІ  «Про бюджет Богуславської міської територіальної громади на 2023 рік». Прийнято рішення «Про сплату комунальними підприємствами міської ради частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду міського бюджету в 2024 році» в розмірі 5%.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень