A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РУСЛАН КРАВЧЕНКО СПІЛЬНО З ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРОМ ДЕНИСОМ ШМИГАЛЕМ, ПРЕДСТАВНИКАМИ УРЯДУ ТА UNITED24 ПРОІНСПЕКТУВАЛИ ВІДНОВЛЕННЯ ОБʼЄКТІВ У РАМКАХ ПРОГРАМИ UNITED24

Дата: 02.08.2023 14:17
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

 

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко разом із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, представниками Уряду та UNITED24 побували із робочим візитом в Ірпені та Гостомелі. У цих містах здійснюють відбудову декількох будинків у рамках програми UNITED24.

На ремонти вже передали 638,9 млн грн. У 18 будинках, які підлягають відновленню в у межах цієї програми, мешкали понад 4,5 тис. осіб.

Руслан Кравченко зазначив, що всі роботи виконують з урахуванням сучасних принципів відбудови, прозоро та підзвітно відносно всіх процесів. Він підкреслив, що саме завдяки злагодженій співпраці центральної влади, місцевого самоврядування та донорів мешканці цих будинків зможуть швидше повернутися додому.

«Ми вдячні амбасадорам програми, міжнародним партнерам та всім, хто долучився до збору коштів. Не зупиняємось – продовжуємо відбудовувати Київщину!», – наголосив начальник Київської ОВА.

Нагадаємо, загалом під час бойових дій у Київській області зафіксовано руйнування в 46 територіальних громадах із 69. Повністю або частково пошкоджено понад 27 тис. об’єктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень