A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ПРОСТІР ДЛЯ ЖІНОК ТА ДІВЧАТ»

Дата: 02.08.2023 16:22
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

 

Сьогодні в залі для засідань адмінприміщення за сприяння служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Богуславської міської ради відбулася продуктивна зустріч представників проєкту «Коло щасливих» із жінками, які через війну залишили свої домівки й приїхали шукати прихисток у нашій громаді, та з богуславчанками, які потрапили у важкі життєві обставини.

Як розповіла кейс-менеджерка «Кола щасливих» Наталія Овсієнко, проєкт, який реалізується Жіночим консорціумом України у співпраці та за підтримки ГО «Норвезька Народна Допомога», спрямований на підтримку жінок та дівчаток-підлітків, які потрапили в складні життєві обставини, на допомогу їм у реалізації себе, як особистості.

Під час зустрічі було багато розповідей про історії людей, які пережили окупацію й змогли знайти своє місце під сонцем у новому житті, про різноманітні пізнавально-корисні тренінги, які проводять спеціалісти проєкту «Коло щасливих».

Після спілкування учасниць тренінгу було запрошено до Обухова на вулицю Миру, 17 А, де знаходиться «Коло щасливих. Простір для жінок та дівчат». Там вони зможуть відпочити творчо та із користю для здоров’я, відвідавши майстер-класи та заняття із йоги. Отримати безоплатну допомогу юриста, практикуючого психолога та оформити необхідну документацію, аби отримати матеріальну підтримку від «Норвезької Народної Допомоги».

Кожна протягнута рука допомоги в складний для українців час — це крок до перемоги.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень