A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЧЕРГОВИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ

Дата: 02.08.2023 16:35
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

 

2 серпня у приміщенні Богуславської міської ради відбувся черговий особистий прийом громадян міським головою Віталієм Хоменком, який проходить щосереди.

Під час прийому понад 10 жителів Богуславської громади звернулися за підтримкою у вирішенні різноманітних питань, зокрема, щодо житлово-комунального господарства, земельних відносин… Були й колективні звернення. Зокрема, за роз’ясненням та вирішенням земельного питання звернулась сім’я богуславців, яка проживає по вулиці Шевченка. В будинку, де мешкає 4 родини, виникла суперечка між новими сусідами щодо поділу землі. Як з’ясувалось під час прийому, на ділянки землі не оформлено право власності. Очільник громади пообіцяв детальніше вивчити дане питання, адже напередодні за даною адресою відбувся виїзд комісії за зверненням іншого заявника.

На прийом прийшла й жителька Семигір Ніна Костянтинівна Авербух. Жінка просила допомогти із купівлею дров на зиму. Раніше цим займався син, котрий сьогодні боронить країну від ворога і не може допомогти матері.

Звернулася й делегація представників від Богуславського волонтерського штабу, аби обговорити усі зручні й можливі варіанти приміщень для подальшого розміщення й повноцінного функціонування штабу.

Всі порушені питання міський голова взяв на особистий контроль, а керівники структурних підрозділів отримали відповідні доручення.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень