Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПАСПОРТНІ ПОСЛУГИ НАДАВАТИМУТЬСЯ В ЦНАПІ

Дата: 03.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

 

До Богуславської міської ради надійшо безліч запитань та звернень щодо «закриття паспортного столу» в Богуславі, на які вичерпну відповідь надає міський голова Віталій Миколайович Хоменко:

  • На превеликий жаль, Богуславський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області потрапив до переліку структурних підрозділів, які, відповідно до рішення колегії Державної міграційної служби України, підлягають реорганізації. І на цей процес, який відбувається не лише в нашій громаді (для прикладу — така ж ситуація в м. Кагарлик), місцева влада немає жодного впливу, проте має шляхи вирішення проблем, які для жителів Богуславщини стануть тимчасовими.

Справа в тім, що «Паспортні послуги» незабаром надаватиме відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богуславської міської ради. І це — вже в процесі.

«ЦНАП» нашої громади стане тим «єдиним вікном», зручним місцем, де жителі зможуть отримати максимальну кількість адміністративних послуг у комфортних умовах, в тому числі — оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-картки та закордонний документ… Загалом працівниками відділу «ЦНАП», який розміщений у приміщенні Богуславської міської ради, вже надається 150 адміністративних послуг, список яких поповнять «Паспортні послуги». В перспективі — будуть прийматися документи для призначення пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги.

Також хочу детальніше зупинитися на реконструкції приміщення Центру надання адміністративних послуг, яка відбувається на виконання вимог 588 Постанови Кабміну України від 1 серпня 2013 року, аби ЦНАП Богуславської громади відповідав усім державним стандартам, мав сучасний вигляд, комфортні умови, безбар’єрний простір, багатофункціональне середовище. В разі невиконання вимог до приміщення ЦНАПу, його чекатиме така ж доля, як і паспортний стіл, — робота ЦНАПу буде призупинена.  

Ми дбаємо про те, аби жителям громади було зручно й просто отримувати документи, довідки та консультації від усіх необхідних державних органів. І все це можна буде зробити в одному місці. Такими є вимоги сьогодення, які ініційовані та підтримані на рівні держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень