Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У БОРОДЯНЦІ ВІДКРИЛИ ЦЕНТР «УКРІПЛЕННЯ СІМʼЇ» ТА ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 04.08.2023 08:23
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

 

У Бородянці відбулося відкриття соціального центру «Укріплення сімʼї» та Центру надання соціальних послуг. У заході взяли участь начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк та представники органів місцевого самоврядування.

Новий модульний офіс, де розташувались центри, буде осередком активностей для постраждалих дітей і дорослих із Бородянки та всього Бучанського району. У ньому зможуть психологічно відновлюватися родини, які пережили окупацію та жахи війни, мусили тікати і рятували дітей від ворога. Унікальні фахівці, яких тут зібрали, дбатимуть про їхнє ментальне здоров’я та допомагатимуть у складних ситуаціях вразливим сімʼям.

Тут можна буде отримати безліч різних необхідних сервісів. Зокрема, соціальний супровід сімейних форм виховання, допомогу внутрішньо переміщеним сімʼям із дітьми, послуги психолога, логопеда та корекційного педагога. Також працюватимуть групи раннього розвитку, проводитимуть тренінги, майстер-класи, арт-терапевтичні заняття, профорієнтацію, курси і навіть соціальний театр.

Руслан Кравченко зазначив, що унікальний простір повернення до повноцінного життя став можливим завдяки підтримці міжнародної благодійної організації «БФ «СОС Дитячі Містечка», народу Німеччини та приватних донорів.

«Дитинство не має бути синонімом випробувань. Такі заклади необхідні по всій зраненій війною Київщині, аби зберегти родини і підтримати наших дітей. І тому важливо обʼєднати зусилля влади, громадськості, міжнародної спільноти. Наша місія  – щоб жодна дитина не залишилася сам на сам із недитячими проблемами», – наголосив начальник обладміністрації.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень