Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ХОЧЕМО ПОЧУТИ ПРОБЛЕМИ ГРОМАДИ

Дата: 04.08.2023 15:26
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

 

Сьогодні, 4 серпня, в приміщенні Богуславської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови Віталія Хоменка та активістів громади з представниками Національної поліції України обласного рівня.

На заході, спрямованому на вивчення й обговорення проблемних питань жителів Богуславської громади, які, можливо, не почуті керівництвом поліції Київської області, були присутні начальник управління головної інспекції ГУНП в Київській області, підполковник поліції Дмитро Яковенко, начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП в Київській області, майор поліції Віктор Васькевич, керівництво Обухівського РУП ГУНП в Київській області, очільник Богуславського відділення поліції № 2 Андрій Бакал та представники місцевої поліції.

Спершу було заслухано скарги-пропозиції присутніх громадян. Зокрема, депутата Аркадія Карпенка цікавила подальша доля кримінальних справ щодо місцевої радіостанції, яка, висвітлюючи неправдиву інформацію, перешкоджає його депутатській діяльності. Також доповідач підняв проблему, як депутат міськради, стосовно результатів розгляду звернення Богуславської міської ради до прокуратури щодо демонтажу незаконно встановлених будівель-магазинів у місті. Присутній начальник управління головної інспекції ГУНП в Київській області Дмитро Яковенко пообіцяв взяти дані справи під контроль.

Активіста, депутата міської ради та старшого інспектора КП «Богуславлагоустрій» Юрія Гутніченка турбувала стихійна торгівля біля магазину «АТБ», яка стає проблемою безпечного руху; вандалізм у місті, навіть на освітлених територіях Богуслава; розпивання спиртних напоїв у місцях відпочинку. Після обговорень було вирішено посилити патрулювання міста, особливо в місцях відпочинку, а щодо торгівлі біля «АТБ» — проводитимуться щоденні спільні відпрацювання-рейди працівниками «Богуславлагоустрою» та поліції. На порушників складатимуть протоколи, які розглядатимуться на засіданнях адміністративної комісії виконавчого комітету Богуславської міської ради із накладенням штрафів. Хоча, як зауважив міський голова, до кожного продавця потрібно мати індивідуальний підхід, можливо, комусь вистачить і одного попередження.

Також обговорювалась проблема руху вантажних автомобілів через центр Богуслава та контроль порушень під час комендантської години.

Після розгляду всіх хвилюючих питань зустріч перейшла в робочу нараду.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень