Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРАЦІВНИКІВ ВЕТМЕДИЦИНИ БОГУСЛАВЩИНИ ВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 11.08.2023 11:19
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

 

У другу неділю серпня щорічно відзначається професійне свято всіх працівників ветеринарної медицини. Це — дуже важлива і шанована професія, адже ветеринари є лікарями, котрі присвятили своє життя порятунку наших «менших братів».

Напередодні свята, 11 серпня, міський голова Віталій Миколайович Хоменко привітав колектив Богуславської державної дільничної лікарні ветеринарної медицини на чолі із Світланою Миколаївною Пидюрою із професійним святом.

У своїй вітальній промові Віталій Миколайович пригадав часи, коли професія ветеринара була особливо затребувана, адже в кожному селі було десяток ферм, а в кожному дворі — худоба... Подякував колективу ветмедицини за забезпечення в громаді належного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за якістю сільськогосподарської продукції, за здоров’ям тварин, а отже — і людей. Побажав присутнім мирного неба, благополуччя та вручив винуватцям свята заслужені нагороди.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини грамотами Богуславської міської територіальної громади були відзначені провідний бухгалтер Інна Василівна Корнієвська, фельдшер ветеринарної медицини Світлана Михайлівна Гарбарчук та провідні лікарі-епізоотологи — Ігор Григорович Зубченко, Василь Петрович Кліванський.

Привітати колег зі святом та відзначити нагородами приїхав і начальник Миронівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Олександр Петрович Цегельний, котрий підкреслив, що реорганізація та децентралізація в нашій країні внесли свої корективи в їхню роботу, але галузь ветеринарії вистоїть, виживе й буде розвиватися.

Зі святом вас, дорогі ветеринари!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень