Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«РЕЖИМ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

Дата: 14.08.2023 17:15
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Сьогодні в актовій залі Богуславської міської ради відбулася робоча зустріч, участь у якій взяли секретар міської ради Владислав Геннадійович Шпак, начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксана Василівна Поліщук, заступник начальника соціально-гуманітарного управління — начальник відділу освіти ВК БМР Ольга Іванівна Духан, завідуючі та вихователі міських та сільських дошкільних закладів освіти, батьки маленьких вихованців. Головною темою спільних обговорень під час зустрічі, яка пройшла під керівництвом начальника відділу освіти, була організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти у 2023/2024 навчальному році, зокрема, обговорювали режим роботи закладів дошкільної освіти, форми організації освітнього процесу, створення безпечних умов для вихованців та організацію харчування в закладах дошкільної освіти з 01.09.2023 року.

Було вислухано пропозиції представників та батьків від кожного закладу дошкільної освіти. Обговорено кілька варіантів режиму роботи закладів з 1 вересня. Одним із варіантів був запропонований різнотривалий режим: з 07.00 до 14.00 — для вихованців до 3-х років, та з 07.00 до 17.30 — для дітей середніх, старших та змішаних груп. Дана пропозиція була підтримана більшістю учасників освітнього процесу.

Також вирішено провести опитування серед батьків усіх груп ЗДО. За результатами яких будуть надані пропозиції керівнику закладу та відповідне рішення винесено на затвердження педагогічної ради закладу дошкільної освіти.

Принагідно було обговорено організацію харчування в закладах дошкільної освіти з 01.09.2023 року, зокрема, вартість харчування дітей, яка в міських садочках не зростала із 2021 року й становила 40 грн. (40% — 16 грн. бюджет, 60% — 24 грн. батьківська плата). На чергову сесію міської ради буде винесено питання про збільшення вартості харчування одного дітодня для закладів освіти міста.

Із 15-го по 25-те серпня буде здійснено обстеження найпростіших укриттів та приміщень закладів освіти Богуславської громади щодо визначення їх готовності до нового 2023/2024 навчального року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень