Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВАНДАЛІЗМ НЕ МАЄ МЕЖ

Дата: 17.08.2023 14:03
Кількість переглядів: 81

Фото без опису Фото без опису

 

Поки одні жителі Богуславської громади прикрашають місто власними витворами мистецтва, то інші в цей час «дбають» про Богуслав по-іншому — руйнуючи все, що можна зламати, відірвати чи відкрутити.

Днями комунальники КП «Богуславблагоустрій», які щодня наводять лад на острові «Казка», застали чергову жахливу картину — залишки потрощеної лавочки для відпочинку та відірвану й погнуту урну для сміття. Практично в «Казці» відпочивальникам уже немає навіть де присісти та перепочити, хоча колись тут було встановлено більше 10 лавочок.

Звичайно, можна написати, що потрібно встановити відеоспостереження, і воно є в місті, але ж не може увесь Богуслав бути під цілодобовим прицілом камер. Що говорити, якщо якісь «добродії» зуміли поцупити лавочки, які стояли в тіні попід каналом річки неподалік дитячого майданчика, щоправда, одну комунальники забрали на ремонт. Вкрали практично в центрі міста, де постійно патрулюють поліцейські та військові.

Це — не звернення чи прохання до «помічників», адже в цьому немає сенсу, це — фотофакт про те, як деякі наші земляки чи гості міста допомагають дбати про благоустрій Богуслава. Хоча про що ми розповідаємо, коли в когось піднімається рука спаплюжити пам’ять наших загиблих Героїв, які покояться на Алеї Слави, і зірвати прапор на одній із могил?!. Чи й там, на кладовищі, потрібно встановити камери?

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень