Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Проєкт «Неопалимі»: комплексне і безкоштовне лікування опіків та рубців для людей, які отримали поранення внаслідок війни

Дата: 22.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

 

ГО «Український Волонтерський Центр» спільно із Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи реалізовують проєкт «Неопалимі». Це національного масштабу реабілітаційна програма, що займається лікуванням деформаційної травми, опіків та рубців для людей, що отримали поранення внаслідок війни. Вона реалізовується за механізмом приватно-державного партнерства, функціонує у 15 областях України, а також у кількох країнах Східної Європи. Нині на лікуванні за програмою перебуває понад 120 пацієнтів, а загальна спроможність – близько 1000 осіб.

У рамках проєкту клініки беруть на відновне лікування пацієнтів з рубцевими змінами шкіри: гіпертрофічні рубці, опіки, контрактури внаслідок осколкових чи термічних уражень.

Щоб потрапити на лікування пацієнту необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті проєкту: https://www.neopalymi.in.ua/. Це може зробити пацієнт самостійно або уповноважена особа від його імені.   
Початок лікування визначається спеціалістами проєкту, виходячи зі стану рубцевих змін, але, переважно, не швидше 4 місяців від дати ураження. Окрім цього, у проєкт приймаються пацієнти з механічним травматичним татуажем (порох, асфальт тощо), аналогічно отриманим внаслідок військових дій.

 Контакти:

Максим Туркевич, директор проєкту: Maksym.turkevych@neopalymi.org 

+380669060614

Олександр Туркевич, медичний директор проєкту Неопалимі: Oleksandr.turkevych@neopalymi.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень