Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВИСТАВКА МОТОТЕХНІКИ ТА ЦІКАВИХ КОЛЕКЦІЙ МИНУЛОГО СТОЛІТТЯ

Дата: 22.08.2023 08:07
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

Кожен відвідувач виставки, яку Богуславська міська рада організувала 20 серпня на території готельно-розважального комплексу «Стефанія», був вражений кількістю виставкових експонатів. Тут були представлені не лише сучасні байки та ретро-мотоцикли, які з’їхалися до Богуслава із усієї України, а й цікаві колекції речей минулого століття.

Хлопчики юрбилися біля виставки дитячих іграшкових машинок минулого століття. Чоловіків цікавили старовинні годинники, магнітоли та духові інструменти. Представниці прекрасної статті розглядали збірку книг та колекцію старовинних прасок й дивувалися, як ними можна було ще й прасувати.

Привертала увагу людей і приватна колекція місцевого депутата Сергія Сотника, яка складалася із 26 ретро-мотоциклів (!). Одні «залізні коні» уже були відреставровані і виблискували своєю красою, а інші — чекають черги, коли їм подарують друге життя.

Захід був спрямований на популяризацію епохальних змін мототехніки та на збір коштів, які були направлені на потреби захисників із 44 окремої артилерійської бригади. Нашим бійцям потрібно придбати запчастини та відремонтувати свій бойовий автомобіль, який рятує їхні життя на передових позиціях. Що ж вдалося зробити за зібрані під час виставки кошти?.. А про це згодом відзвітують самі бійці.

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень