Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«СИМВОЛ ВІРИ, НАДІЇ, НЕЗЛАМНОСТІ!»

Дата: 23.08.2023 13:13
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

 

Сьогодні на площі перед адмінбудівлею Богуславської міської ради відбувся урочистий мітинг, приурочений Дню Державного Прапора України. Дню синьо-жовтого полотнища, яке українці бережуть, як найцінніший скарб нації.

Захід, на якому були присутні керівництво громади, працівники виконавчого комітету міської ради, колективи соціально-гуманітарного управління та пересічні громадяни, відкрили талановиті вихованці Богуславської школи мистецтв зі своїм хореографом Анастасією Могилко, подарувавши патріотичний танцювальний виступ.

У цей святковий день почесне право підняти синьо-жовтий символ віри, надії та незламності надали начальнику 4-го відділу Обухівського РТЦК та СП, підполковнику Андрію Євтушенку та командиру Добровольчого формування Богуславської територіальної громади № 1 Арташесу Татояну.

Замайорів прапор на флагштоку, а учасники мітингу схилили голови в скорботній хвилині мовчання, вшановуючи пам’ять усіх Героїв, котрі загинули у боротьбі із ворогом за свою незалежну неньку-Україну.

До вітального слова запросили заступника міського голови Олександра Салату, котрий у своїй промові наголосив, що українську націю не зможе зламати та перемогти найсильніший ворог, адже українці готові віддати свої життя за волю і свободу. Привітав присутніх із знаменним днем і депутат обласної ради Арташес Татоян.

Серце щемить від радості й болю за наших дітей, котрі ростуть маленькими й непохитними патріотами, але, на превеликий жаль, в умовах війни. Саме про гордість і любов до країни, до знаменна линув вірш, який продекламував учень 5-Б класу Богуславського ліцею № 3 — МАН Богуслав Підопригора.

Завершила захід директор школи мистецтв Оксана Мороз, виконавши пісню «О, моя святая Україно».

Урочистий мітинг завершено, але не святкування Дня Державного Прапора України, адже о 19.00 на площі перед будинком культури на вас чекають юні таланти дитячо-юнацької рок-студії «Спалах», котрі разом зі своїм керівником Василем Крижанівським підготували благодійно-молодіжну концертну програму «ПРАПОР-Rok».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень