A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«УКРАЇНА Є, БУЛА І БУДЕ!»

Дата: 24.08.2023 11:55
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

 

Сьогодні, 24 серпня, в Богуславі біля пам’ятного знака землякам-Героям, котрі віддали свої молоді життя в російсько-українській війні за цілісність території країни, за мову, за майбутнє української нації, відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню Незалежності України. У заході взяли участь депутат обласної ради Арташес Гарнікович Татоян, заступник міського голови Олександр Петрович Салата, секретар міської ради Владислав Геннадійович Шпак, депутати, військовослужбовці, представники виконавчого комітету міськради, бюджетних закладів, державних структур, громадських організацій та жителі міста.

Учасники мітингу-реквієму після звучання Гімну України вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників, котрим ми щохвилини дякуємо за незалежне майбутнє наших дітей.

Заступник міського голови Олександр Петрович Салата та депутат обласної ради Арташес Гарнікович Татоян привітали земляків із Днем Незалежності України, яку українці протягом століть відстоюють занадто високою ціною, та розпочали церемонію нагородження окремих жителів громади. У цей день із нагоди 32-ої річниці незалежності України цінними подарунками та грамотами районного рівня були відзначені слюсар із обслуговування та ремонту теплових мереж КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» Іван Михайлович Пономаренко та електрогазозварювальник підприємства Володимир Іванович Мороз. Нагороду за підписом міського голови Віталія Хоменка за сумлінну працю та з нагоди Дня Незалежності України вручили заступнику директора Мисайлівської гімназії Валентині Василівні Гутніченко.

Вітальним подарунком для присутніх став виступ Богуслава Підопригори, котрий прочитав вірш про Україну, про любов до неї маленьких патріотів.

Мітинг-реквієм провів талановитий богуславець Максим Карпенко.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень