A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРЕДСТАВНИКИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПЕРЕДАЛИ ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВИМ ЧАСТИНАМ

Дата: 24.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Сьогодні, в День Незалежності, представники Київської обласної військової адміністрації та місцевої влади області передали допомогу низці військових частин ЗСУ. Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко разом із мером Бучі Анатолієм Федоруком передали необхідне спорядження частинам, які боронили від ворога Київщину з перших днів повномасштабного вторгнення, а сьогодні захищають країну в інших гарячих точках.

Військові отримали те, що вкрай потрібно для виконання надважливих завдань: автомобілі, квадрокоптери, зарядні станції, генератори та багато іншого.

«Понад рік тому частина Київщини була окупована російським агресором. І ми як ніхто знаємо, що таке незалежність та скільки сил доклали українські військові для звільнення області. Саме завдяки військовим ми сьогодні відзначаємо День Незалежності на вільній території. І впевнений, що незабаром звільнимо від окупантів усю територію України», – зазначив Руслан Кравченко.

Начальник Київської обладміністрації подякував військовим за відданість, мужність і жертовність та наголосив, що вони – справжні герої, приклад незламності та нескореності, які довели кожному українцю, що разом ми можемо перемогти ворога.

«Перемога над ворогом – наша спільна справа. Тому ми робимо все, щоб підтримати військових та забезпечити необхідним спорядженням. Робитимемо це і надалі», – додав Руслан Кравченко.

Також із нагоди свята військовим, волонтерам і деяким мешканцям Бучанської громади – усім, хто бореться за перемогу, – вручили подяки, грамоти та медалі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень