Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ДСНС ІНФОРМУЄ

Дата: 11.09.2023 17:54
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

 08 вересня о 20:36  до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття за адресою: Київська область, Обухівський район, Богуславська МТГ, с. Дибинці, вул. Волошенка, б/н.

До місця виклику направлено черговий караул 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. По прибуттю встановлено, що сталось загорання сміття на відкритій території. Пожежу локалізовано о 21:19 та повністю ліквідовано о 23:10. На гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 4 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

 

Начальник караулу 13 ДПРЧ 3 ДПРЗ

ГУ ДСНС України у Київській області

головний майстер-сержант служби цивільного захисту

Ігор ФЕДОРЕНКО

 

09 вересня о 08:08 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття за адресою: Київська область, Обухівський район, Богуславська МТГ, на околиці с. Дибинці.

До місця виклику направлено черговий караул 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. По прибуттю встановлено, що сталось загорання сміття на відкритій території. Пожежу локалізовано о 09:24 та повністю ліквідовано о 12:30. На гасіння пожежі залучалося 3 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

 

Начальник 13 ДПРЧ 3 ДПРЗ

ГУ ДСНС України у Київській області

майор служби цивільного захисту

Віталій БОБОКАЛ

 

09 вересня о 11:23 год. до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання травяного настилу за адресою: Київська область, Обухівський район, Богуславська МТГ, с. Розкопанці, вул. Польова, б/н.

До місця виклику направлено черговий караул 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав. По прибуттю встановлено, що сталось загорання травяного настилу на відкритій території. Пожежу локалізовано о 12:15 год. та повністю ліквідовано о 12:50 год. На гасіння пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 2 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

 

Провідний інспектор ВОПР Обухівського РУ

ГУ ДСНС України у Київській області

ст. лейтенант служби цивільного захисту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень