Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У МАКАРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ В ПОВНОЦІННОМУ ФОРМАТІ ЗАПРАЦЮВАЛА АНДРІЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ З ДИТСАДКОМ

Дата: 12.09.2023 20:42
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

У селі Андріївка Макарівської територіальної громади в повноцінному форматі запрацювала відновлена гімназія. Із початку навчального року 2023/2024 в цьому ж приміщенні розмістився і дитсадок.

Корпус гімназії значно постраждав унаслідок активних бойових дій під час окупації села в березні 2022 року. А окрема будівля дитячого садка з харчоблоком закладу освіти, яка була розташована поряд, була знищена повністю.

Відновлювальні роботи розпочалися одразу після звільнення регіону. Так, за рахунок місцевого бюджету провели поточний ремонт будівлі гімназії. Вікна і двері для заміни були надані АТ «Укрзалізниця».

Інші ремонтні роботи виконували за кошти міжнародних благодійних організацій. Зокрема, відремонтували укриття та облаштували там освітній центр. Також за фінансової підтримки іноземного благодійного фонду на території закладу поставили модульний харчоблок.

Тепер гімназію можуть відвідувати всі учні в очному форматі. І з нового навчального року до них приєдналися також дошкільнята. Для них тут відремонтували приміщення: здійснили капітальний ремонт, облаштували спальню, ігрову кімнату, роздягальню та буфет.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень