Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІСТІ ІЗ СІЛ: ТЕПТІЇВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 05.10.2023 16:53
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

 

Ох, і вміють жителі Тептіївського старостинського округу гуртуватись у добрих справах. Ось і сьогодні, 5 жовтня, вони спільними силами втілили в життя започатковану міським головою Віталієм Хоменком екологічну акцію «Вежа пам’яті: «Джерела Перемоги»» та відновили біля переїзного мосту через Рось до села Дешок криничку, яку колись називали «Мироновою». Джерельна вода із цієї кринички, яка «причаїлась» обабіч дороги біля дерев, колись тамувала спрагу хліборобів під час жнив, а з часом замулилась…

Як проходили роботи та хто брав активну участь у благоустрої, поділилась староста Людмила Іванівна Руленко:

  • Благоустрій біля нашого мосту розпочався ще раніше: за сприяння міського голови комунальники КП «Богуславблагоустрій» зрізали велетенські сухі аварійні верби та провели розчистку хворих. А сьогодні біля  мосту села Дешок було, неначе у вулику. Тут зібралися наші активісти Тептіївки та Дешок, аби відновити криничку «Миронову» та облагородити навколо неї територію. Приємним сюрпризом було те, що до нашого спільного благоустрою приєднався головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Богуславської міської ради Петро Пидюра.

Нам за цей день вдалося прибрати територію, розчистити від мулу криничку, прокопати рівчак, аби вода мала можливість збігати від джерела. Потім замінили цямрину на криничці, дошки для якої надав «Богуславблагоустрій», полакували її, почистили від іржі накриття, вирівняли і пофарбували його. Роботи завершені, вода в криничці «Мироновій» набирається, а я хочу подякувати міському голові, комунальному підприємству «Богуславблагоустрій» та небайдужим землякам: Анатолію Ситнику, Анатолію Сіняговському, Анатолію Дорошенку, Богдану Царенку, Володимиру Царенку, Петру Крикуну, Анні Бондарчук, Тетяні та Олександру Гороховим, Надії Тівоненко, Олександрі Лисак, Ользі Чорнопольській, Григорію Омельченку, Людмилі Антоновій, Наталії Давиденко за допомогу, за те, що не стоять осторонь проблем нашої громади.

Можу трішки поділитися ще й планами: хочемо висипати до кринички доріжку із щебеню, зробити паркан, аби машини не заїжджали, а головне — провести аналіз води, аби переконатися в її якості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень