Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СЛУЖБОВИМ ЖИТЛОМ МОЛОДОГО ЛІКАРЯ, ПІДТРИМКА МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ…

Дата: 20.10.2023 11:47
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

 

Вчора, 19 жовтня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики, яку очолює Наталія Ковальова. На порядок денний було винесено 5 питань. Найперше члени комісії розглянули та рекомендували сесії підтримати ряд звернень фізичних та юридичних осіб.

Зокрема, звернення від «Аптеки при Богуславській центральній лікарні» стосувались виділення коштів у сумі 28 тис. грн для оформлення ліцензії на право придбання, зберігання, відпуск та знищення наркотичних, психотропних засобів; для відшкодування витрат на оренду приміщення. Також адміністрація аптеки звернулася з проханням виділити 65 тис. грн на закупівлю комп’ютера та необхідної оргтехніки для налагодження автоматизації роботи.

250 тис. грн будуть направлені на зміцнення матеріально-технічної бази 13-ої ДПРЧ ГУ ДСНС України в Київській області, вогнеборці якої рятують нашу громаду від пожеж.

Проголосували члени комісії й за звернення керівника Богуславської центральної лікарні: 49 тис. грн — на придбання лабораторних реактивів для проведення аналізів на глікозильований гемоглобін; 310, 2 тис. грн (до кінця 2023 року) — на оплату послуг з теплопостачання з метою недопущення виникнення заборгованості; 32 тис грн — на косметичний ремонт 3-го поверху поліклінічного відділення лікарні. Біля 1 млн грн комісія рекомендує сесії виділити на придбання службового житла для молодого й перспективного лікаря ортопеда-травматолога Миколи Ігоровича Баюри, котрий у стінах Богуславської центральної лікарні проводить надскладні операції, в тому числі й ендопротезування суглобів. Як підкреслив присутній директор медустанови Сергій Іванович Унгурян: «Ми повинні прикласти максимум зусиль, аби такі перспективні, молоді спеціалісти працювали саме в нашому місті, адже їх уже «переманюють» інші медичні заклади. І головною підтримкою їх є житло та гідна заробітна плата».

На розгляд сесії також були направленні прохання Богуславського центру ПМСД про виділення коштів у сумі 73 тис. грн на оплату послуг з теплопостачання та звернення соціально-гуманітарного управління ВК БМР щодо внесення змін до річного кошторису установ загального фонду по закладах, що фінансуються управлінням, та внесення змін по функціональній та економічній класифікаціях.

Окрім звернень, члени комісії підтримали внесення змін до програм та до рішення про бюджет Богуславської міської територіальної громади на 2023 рік, передачу міжбюджетних трансфертів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень