Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІСТІ ІЗ СІЛ: ВІЛЬХОВЕЦЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 27.10.2023 15:12
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Днями в актовій залі адмінбудівлі Вільховця розпочався косметичний ремонт, про який у телефонній розмові розповів староста Анатолій Олександрович Жильчук:

  • Завдячуючи комунальникам КП «Богуславблагоустрій», які направлені в наш старостинський округ на суспільно-корисні роботи через центр зайнятості, ми розпочали косметичний ремонт актової зали адмінприміщення. Колись давно тут працював магазин, а тепер зала, яка може вмісти більше 100 людей, стоїть пусткою. Тож було вирішено, як кажуть у народі, подарувати їй друге життя. Тим більше, що великих затрат не потрібно: фарбою, будматеріалами допомогли меценати, а всі косметично-ремонтні роботи можемо виконати власними руками. Десь п’ятдесят відсотків приміщення вже реконструювали. Також відновили освітлення, маємо й глядацькі крісла для людей, які відремонтували, тепер їх ще потрібно причепурити.

Незабаром усі зібрання, зустрічі чи будь-які заходи ми зможемо проводити в актовій залі нашої адмінбудівлі, тим більше, що поряд маємо в місцевій гімназії укриття.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень