Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ШКОЛА:СТРАТЕГІЧНИЙ РОЗВИТОК ГРОМАД» — У БОГУСЛАВІ

Дата: 10.11.2023 10:48
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

Вчора, 9 листопада, представники Богуславської міської ради спільно із громадськими активістами та підприємцями громади взяли участь у першому засіданні тренінгу «Школа: стратегічний розвиток громад», організованого Всеукраїнською ініціативою «Активна Громада» від Інституту «Республіка».

Після знайомства, яке провела виконавча директорка ГО «Інститут Республіка» Олександра Гліжинська, кожен із присутніх висловив своє бачення: що він очікує отримати від заходу? Наприклад, начальник відділу економіки та доходів фінуправління Богуславської міської ради Павло Павліченко, на чолі якого розроблялася Стратегія розвитку Богуславської міської територіальної громади на 2022-2027 роки, очікував почерпнути нові ідеї та побачити приклади впровадження стратегій розвитку в життя в інших регіонах країни. Валентина Ситяшенко, в. о. начальника фінансового управління міської ради, прагнула побачити всі аспекти впливу стратегії розвитку громади на наповнюваність місцевого бюджету, від якого залежить і благоустрій, і розквіт нашого краю. А от в. о. начальника «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богуславської міської ради Вікторію Ніщименко цікавила тема «Інклюзія і стратегія», оскільки віднедавна перелік адміністративних послуг ЦНАПу поповнився «Послугами ветеранам війни та членам їх сімей».

Досить цікаво, жваво, в дискусіях та обговореннях пройшов перший день тренінгу, під час якого було по блоках розглянуто такі теми:

• Що таке стратегія громади?

• Стратегічна ідея.

• Як віднайти унікальність своєї громади?

• Економічний блок та інвестиційна привабливість стратегії.

• Інклюзія і стратегія.

• Комунікація та залучення громадян, експертів, впливових людей та організацій до впровадження стратегії.

Сподіваємось, що і сьогоднішній тренінг буде пізнавально-корисним…

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень