Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ОБЛАШТУВАЛИ ПІД’ЇЗНУ ДОРОГУ ДО ХРАМУ

Дата: 14.11.2023 16:51
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Нещодавно до міського голови Віталія Хоменка звернулось духовенство ПЦУ Богуславської громади із проханням облаштувати, вирівняти та розширити під’їзну дорогу до храму Покрови Божої Матері в Богуславі, в якому проходять Богослужіння, різні благодійні заходи і найголовніше — тут проводжають в останню дорогу найкращих синів Богуславської громади, життя яких обірвала війна. Справа в тім, що під час церемонії прощання із загиблими Героями побратимам було незручно заносити до церкви труну із тілом захисника по доріжці із нерівностями та підвищеним тротуарним бордюром. Та й люди повинні мати можливість гідно віддати шану полеглим у боях землякам, а не юрбитися на тротуарі.

Тож поки між осінніми дощами листопада були невеличкі перерви, фахівці зуміли завершити всі ремонтні роботи та опорядкувати територію біля храму: розшити й вирівняти під’їзну дорогу, яку виклали плиткою, встановити тротуарні бордюри, облаштувати клумби для зелених насаджень.

Проте ми щиро сподіваємося, що в подальшому ця облаштована дорога до храму слугуватиме лише для святкових обрядів, що нею більше не пройде жодна траурна процесія прощання із хоробрими захисниками-героями

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень