Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ДОСТУПНА СТЕРИЛІЗАЦІЯ ТВАРИН»

Дата: 16.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

 

Ось уже рік у Богуславській громаді діє дана акція, завдячуючи якій регулюється чисельність тварин, особливо безпритульних собак та котів, гуманними методами. Що за цей період вдалося зробити, поділися волонтерка-активістка із Ісайок Ірина Тернова:

  • Проведена дуже масштабна робота… За рік ветеринарами усіх можливих благодійних фондів, зокрема БФ «Доступна стерилізація» та «White Angel», стерилізовано та вакциновано від сказу більше тисячі тварин, у тому числі — «безхатьків», яких волонтерам вдалося відловити на вулицях міста та сіл громади.

Приємно, що в такий нелегкий час у цій добрій справі об’єдналися всі: й місцеве керівництво, й волонтери, й благодійні фонди.

Завдячуючи підтримці міського голови Віталія Хоменка, ми маємо в Ісайках постійне приміщення для проведення всіх операцій, електроенергію. Жодного разу місцева влада не відмовила нам і в забезпеченні транспортом, коли потрібно привезти ветеринарів.

Радує й те, що в громаді коло наших друзів-волонтерів, які допомагають як в організаційних моментах, так і фінансово, розширюється. Особливо хочу відзначити постійних помічників. Це — Марина Гогуля, Ольга Сидоренко, Ірина Гаман, Наталія Гаркавенко та Марина Тимошенко.

Які маємо плани?.. Звичайно, не будемо зупинятися, навпаки, шукаємо нові зв’язки, нові благодійні фонди…

Зі своєї сторони міський голова від імені жителів громади дякує активістам та волонтерам за допомогу у вирішенні проблеми із безпритульними тваринами. Хоча кожному із нас відомо, що їх чисельність зростає за рахунок покинутих власниками домашніх котиків та собачок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень