Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»

Дата: 21.11.2023 11:26
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

Саме під таким гаслом цьогоріч українці відзначають День Гідності та Свободи й 10-ту річницю Революції Гідності, адже ми продовжуємо виборювати гідність своєї нації і свободу для неї.

З нагоди відзначення в Україні Дня Гідності та Свободи, з метою вшанування всіх, хто віддав своє життя і здоров’я на Майдані, хто загинув, визволяючи країну від російського ярма, сьогодні, 21 листопада, в Богуславі біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм. Захід, участь у якому взяли міський голова Віталій Хоменко, депутат обласної ради Арташес Татоян, перший заступник міського голови Олександр Салата, секретар міської ради Владислав Шпак, представники відділів та управлінь виконавчого комітету міськради, керівники та працівники установ і організацій Богуславщини, директори навчальних закладів та громадськість, розпочався покладанням квітів до підніжжя пам’ятної знака.

Потім присутні вшанували пам’ять всіх полеглих Героїв хвилиною мовчання та молебнем, який у супроводі півчої провів настоятель храму Покрови Божої Матері, отець Ігор Поліжак.

Мітинг завершився виконанням Гімну України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень