A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

В БОГУСЛАВІ ВІДБУВСЯ МІЖОБЛАСНИЙ ТУРНІР З БОКСУ СЕРЕД ЮНАКІВ ТА ДІВЧАТ

Дата: 28.11.2023 09:35
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 

Минулими вихідними, 25 листопада, в Богуславському ліцеї № 2 проходив Міжобласний турнір із боксу серед юнаків та дівчат 2010-го року народження та молодших, участь у якому взяли 74 спортсмени із ДЮСШ м. Богуслав, м. Умань, м. Канів, м. Шпола, м. Ржищів, м. Христинівка. До речі, у числі 74-х учасників-боксерів було 9 дівчаток.

Учасників турніру від імені міського голови Віталія Миколайовича Хоменка привітала начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління ВК БМР Тетяна Володимирівна Куценко.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників, котрі до останнього подиху тримали над нами мирне небо, та всіх українців, життя яких обірвали голодомори.

А далі розпочалися поєдинки, які порадували прихильників боксу яскравими безкомпромісними двобоями. Емоції вирували як у тренерів, так і у глядачів, адже вболівати за своїх спортсменів було кому.

Під час турніру неперевершені результати продемонстрували саме богуславські боксери, ставши переможцем серед 6-ти команд спортсменів.

Дивлячись на втомлені та щасливі обличчя юних спортсменів після поєдинків, як не назвати поіменно тих юнаків та дівчаток, які зібрали «золото» — це Ломако Владислав, Василенко Данило, Іщенко Назар, Яковлєв Артем, Швець Тимофій, Вірченко Максим, Токарєва Сніжана, Халюта Вероніка, Ямкова Олександра, та вибороли «срібло» — Кучер Матвій, Кабанченко Матвій, Туник Максим.

Пишаємося нашими юними боксерами та дякуємо досвідченому тренеру Василеві Петровичу Бойку, котрий, вкладаючи в дітей увесь свій досвід, веде їх до спортивної вершини переможців.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень