A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗУСТРІЧ ІЗ РІДНИМИ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Дата: 28.11.2023 15:03
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Сьогодні, 28 листопада, міським головою Віталієм Хоменком була організована зустріч із неньками, батьками й вдовами наших загиблих Героїв та відповідними спеціалістами, аби обговорити всі деталі облаштування тимчасової Алеї Слави вшанування всіх загиблих у російсько-українській війні земляків та представити рідним на узгодження зразок-макет майбутніх банерів. Як уже попередньо обговорювалось, розмір банерів із світлинами та короткими даними про життєвий шлях Героїв, які полягли під час захисту країни від ворога-сусіда, буде 60/120 см, залишилося визначитися із макетом. Рідні оглянули запропонований зразок, висловили всі свої зауваження й пропозиції та обговорили план подальших дій.

Виконавець роботи Анатолій Яровий, котрий був присутній на зустрічі, розповів, що банери будуть зроблені із якісних композитних матеріалів, аби знімки не вигорали на сонці, не псувалися під час негод.

Як підкреслив міський голова, банери виготовлятимуться лише після остаточного схвалення макета рідними, які надаватимуть для цього і короткі дані, й світлини Героїв із сімейних архівів…

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень