Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 54 СЕСІЇ БОГУСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.11.2023 15:08
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

Сьогодні, 29 листопада, міський голова Віталій Миколайович Хоменко провів засідання 54 сесії Богуславської міської ради 8 скликання.

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих у російсько-українській війні земляків, очільник громади привітав депутатів, які у міжсесійний період святкували свої дні народження, та вручив Валерію Васильовичу Мостипану Почесну грамоту від Київської адміністрації, якою його було відзначено до Дня працівників сільського господарства.

До розгляду сесійних питань депутати приступили, затвердивши порядок денний із доповненнями, внесеними головуючим.

Серед ключових питань, які сьогодні підтримали депутати на засіданні, були:

• Виділення матеріальної допомоги жителям громади, котрі потребують лікування чи опинилися у складних життєвих обставинах. За місяць звернулось більше 30 людей.

• Затвердження Програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади — Програми підтримки

творчих та обдарованих дітей освітніх закладів Богуславської міської територіальної громади на 2024-2026 роки; Програми забезпечення медичними виробами та іншими засобами осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших окремих категорій населення Богуславської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2024-2026 роки; Програми підтримки Добровольчого формування Богуславської територіальної громади № 1 на 2024 рік.

• Внесення змін до Програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади, в тому числі й до Програми «Цукровий і нецукровий діабет» у Богуславській територіальній громаді на 2021-2025 роки, оскільки збільшилась кількість хворих дітей.

• Ліцензування діяльності з надання освітніх послуг у сфері позашкільної освіти Богуславської територіальної громади, мова йде про Богуславський центр дитячої та юнацької творчості.

Після обговорень та дискусій депутати затвердили офіційну символіку — Прапор та Герб м. Богуслав, як адміністративного центра Богуславської територіальної громади, яку було розроблено фахівцями Українського геральдичного товариства (прим.: про створення офіційної символіки нашого міста розповімо згодом).

Також депутати проголосували за ряд питань, які стосуються комунальної власності та комунального майна. Розглянули проєкти рішень щодо врегулювання земельних відносин.

На завершення засідання Віталій Миколайович повідомив присутнім у сесійній залі: «До Різдвяних та Новорічних свят святкову ялинку на центральній площі міста встановлювати не будемо. Нині, під час війни, — це не на часі».

Із цими та іншими проєктами рішень, прийнятими під час 54 сесії Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень