Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ СПІВПРАЦІ, ОБГОВОРИЛИ ПЛАНИ НА 2024 РІК

Дата: 30.11.2023 15:30
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

 

Сьогодні, 30 листопада, в приміщенні Богуславської міської ради відбулися громадські обговорення проєктів, які за сприяння ТОВ «Богуславенерджі» (Scatec Ukraine) вже реалізовані та можуть бути втілені в життя в 2024 році в межах Меморандуму про співпрацю з Богуславською міською радою.

На зустрічі, окрім представників влади, комунальних підприємств та громадських активістів, були присутні матері, діти яких мають тяжку форму діабету, аби в особі фахівця із зв’язків з громадськістю Юрія Соломка подякувати ТОВ «Богуславенерджі» за постійну допомогу у вигляді систем безперервного моніторингу глюкози в режимі реального часу.

Фото без опису

Принагідно обговорили й подальше забезпечення дітей такими необхідними для життя сенсорами. На превеликий жаль, кількість хворих на діабет дітей у Богуславській громаді зросла із 4-х до 6-ти.

Присутній представник молодіжної організації Євген Колесник поділився успіхом реалізації спільних із «Богуславенерджі» проєктів, в числі яких — безкоштовні курси вивчення англійської мови для 3-х вікових груп дітей. У планах — розробити безкоштовні курси підготовки випускників до ЗНО.

Наймасштабнішим проєктом, розглянутим під час обговорення подальшої співпраці, було встановлення сонячних батарей для водоканалу КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство». Як зауважив перший заступник міського голови Олександр Салата, доцільно було б встановити їх також на очисних спорудах, адже в тарифах на водопостачання та водовідведення левову частку займає саме використання електроенергія.

Віримо, що навіть у важкі дні сьогодення всі озвучені й обговорені проєкти обов’язково будуть реалізовані, адже це — і покращення інфраструктури, й турбота про здоров’я та розвиток дітей нашої громади. Дякуємо партнерам — енергетичній компанії «Scatec Ukraine», за підтримку та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень