Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СПІВПРАЦЮ ІЗ ПРОВІДНИМИ ІНСТИТУТАМИ НАМН УКРАЇНИ РОЗШИРЕНО

Дата: 01.12.2023 18:47
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

 

Сьогодні, 1 грудня, міський голова Віталій Миколайович Хоменко та директор Богуславської центральної лікарні Сергій Іванович Унгурян відвідали столицю, аби провести результативні зустрічі щодо розширення співпраці із провідними інститутами НАМН України. Спершу Віталій Миколайович зустрівся із директором Інституту травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України Юрієм Володимировичем Поляченком, аби підписати Меморандум про співпрацю та обговорити подальші виїзні прийоми жителів Богуславської громади провідними спеціалістами закладу. Після завершення офіційної частини зустрічі очільник громади подякував всьому колективу Інституту травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України за те, що роблять добру справу: лікують-оперують наших поранених захисників та повертають їм повноцінне життя, шляхом протезування та реабілітацією.

Фото без опису

У цей день був підписаний договір про співпрацю і з Національним науковим центром хірургії та трансплантології імені О. О. Шалімова Національної академії медичних наук України.

Фото без опису

Підписані меморандуми про співпрацю передбачають: безкоштовні огляд-консультації висококваліфікованими фахівцями інститутів під час виїзних прийомів до Богуслава, а при потребі — оперування та лікування на базі цих закладів.

Хід подальшої співпраці, яка спрямована на турботу про здоров’я жителів громади, куруватиме очільник Богуславської центральної лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень