Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

Дата: 06.12.2023 14:59
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

 

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності Товариство з обмеженою відповідальністю «БОГУСЛАВКОМІНВЕСТСЕРВІС» інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на надання послуг з постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря на 2024 рік.

Відповідно до вимог Порядку формування тарифів на постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря затвердженого постановою КМУ № 239 від 12.09.2018 р., суб’єкти господарювання зобов’язані щорічно подавати уповноваженому органу відповідної територіальної громади заяву і розрахунок тарифів на постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря з метою встановлення їх на рівні економічно обґрунтованих витрат.

Затвердженні тарифи, на сьогоднішній день не можуть виконати свого економічного призначення і відшкодувати підприємству кошти затрачені на їх виробництво та постачання, оскільки відбулося суттєве зростання всіх статей витрат, що входять до структури тарифів.

На підставі вищезазначеного економічно обґрунтовані тарифи на постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря на 2024 рік становлять:

Тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ на альтернативі – 4212грн. за 1 Гкал (в т.ч.ПДВ). 

Підставою для перегляду тарифів на ліцензовану діяльність є зростання практично всіх статей витрат, що входять до структури тарифу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень