Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ЧЕРЕЗ ПОРУШЕННЯ УМОВ СКАСОВУЄТЬСЯ ДОГОВІР НА ЗАКУПІВЛЮ 1000 FPV ДРОНІВ

Дата: 12.12.2023 13:13
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

Через порушення умов скасовується договір на закупівлю 1000 FPV дронів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Одразу хочу попросити вибачення у 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців! Розриваємо договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV дронів. Уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку. Причина – проста. Постачальник – ТОВ «КОНКОРД-22», який виграв тендер, не виконав свої зобов’язання», – зазначив Руслан Кравченко.

Начальник КОВА пояснив, що вже понад три тижні прострочені терміни щодо виготовлення та постачання всієї партії дронів. Крім того, із 1000 дронів доставлено лише трохи більше 70 одиниць. Але їхні технічні характеристики та комплектація не відповідають умовам договору.

«Наголошую! Жодної оплати за дрони постачальник не отримав і не отримає. І замовники, і постачальники несуть відповідальність. Неякісне обладнання чи взагалі його відсутність, особливо в умовах війни, – це загроза життю кожного. Тому таке недбале ставлення до виконання умов договору з боку постачальника – це безвідповідальність і цинізм», – підкреслив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА для всебічного вивчення ситуації уже звернувся до правоохоронних органів.

«Запевняю! Ситуацію виправимо. Якісними FPV дронами 72-та бригада буде забезпечена в найкоротші терміни», – наголосив Руслан Кравченко.

Він також нагадав, що неодноразово заявляв: усі проблемні тендери та договори будуть скасовуватися, тим більше, якщо це стосується питань обороноздатності країни та закупівлі обладнання для військових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень