Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІТАЛІЯ ХОМЕНКА

Дата: 19.12.2023 16:24
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

 

Дорогі земляки, через непрофесіоналізм та заангажованість кореспондентів радіо «Богуслав-ФМ» соцмережами шириться неправдива інформація про тарифи на водопостачання в 2024 році, які 15 грудня 2023 року були схвалені членами виконавчого комітету Богуславської міської ради. І, на превеликий жаль, не перевіривши, не прочитавши достовірну інформацію на сайті Богуславської громади, яка підтверджена висвітленими в розділі «Офіційні документи» рішеннями виконкому, ви берете активну участь в обговоренні чергової брехні, яку вам постійно «підкидують» некомпетентні працівники місцевого радіо.

Я вас запевняю, що ціна на водопостачання для жителів громади в 2024 році залишатиметься НЕЗМІННОЮ: приватний сектор за 1 куб. м. питної води – 28,08 грн. (з ПДВ); багатоквартирні будинки за 1 куб. м. питної води – 27,60 грн. (з ПДВ).

Щодо богуславців, котрі користуються водовідведенням (центральною каналізацією), то їм, дійсно, доведеться платити більше, оскільки ціна збільшиться із 48,48 грн (приватний сектор) та 42,48 (багатоквартирний будинок) до 78,78 гривень. Справа в тім, що основою формування тарифу є використання електроенергії, ціни на яку «зростуть» із 1 січня 2024 року.

Мені прикро, що робота «Богуслав-ФМ» побудована на брехні та "обливанні брудом" влади саме Богуславської громади. І це стосується не лише мого керівництва, а й попередників. Тому прошу жителів громади не вірити всьому почутому в радіоефірах, а перевіряти та аналізувати інформацію. Якщо ж виникають запитання — я завжди відкрити до діалогів, до спілкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень