Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО МІСЬКОГО САДОЧКА «КАЗКА»

Дата: 05.01.2024 15:52
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

Сьогодні, 5 січня, міський голова Віталій Хоменко спільно із начальником соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксаною Поліщук та проєктантом Олегом Карпусенком виїхали до Богуславського ЗДО № 4 «Казка», аби оглянути й розпланувати ремонтні роботи під’їзної дороги до дошкільного закладу зі сторони вулиці Миколаївської та знайти найвигідніші варіанти для облаштування тут водовідведення. Як розповіла керівник садочка Людмила Пушенко, під час негоди пологу дорогу, яка веде до закладу, дощова вода заливає вщент, тому батькам доводиться нести на руках свою малечу, аби та не впала чи не намочила взуття.

Під час інспектування вирішили, що необхідно облаштувати тут зручні тротуари та прокласти лотки для відводу дощової води від під’їзної частини.

Також очільник громади завітав до найпростішого укриття закладу, яке ось уже майже два роки оберігає вихованців садочка під час тривожних сигналів, але потребує ремонту. В укритті необхідно не лише провести поточний ремонт, а й обладнати сучасні туалети, прокласти каналізацію, утеплити, оскільки досить часто малечу спускають сюди, піднявши із тепленьких ліжечок під час денного сну.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень