Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

БОГУСЛАВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ІЗ США

Дата: 12.01.2024 15:04
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Сьогодні міський голова Віталій Миколайович Хоменко спільно із директором КНП БМР «Богуславська центральна лікарня» Сергієм Івановичем Унгуряном зустрічали представників міжнародного фонду підтримки українського народу «Душа України», котрі привезли до нашого медзакладу гуманітарну допомогу — якісне медичне обладнання та устаткування, препарати та витратні матеріали від благодійників із США.

Приємно, що організацією доставки такої цінної для Богуславської лікарні допомоги займався уродженець Богуслава Віктор Федорович Баліцький, із яким і тримає постійний зв’язок очільник громади. Як зазначив під час зустрічі Віктор Федорович: «Організація такого гуманітарного вантажу — це кропітка праця, яка займає до пів року часу. Зібрати такі необхідні й якісні медичні витратні матеріали, обладнання, сучасне функціональне ліжко, інгалятори тощо… ми змогли завдяки потужному американському благодійному фонду Projectc.u.r.e. Хочу підкреслити, що це — лише початок тісної співпраці, спрямованої на підтримку лікарні, на покращення надання медичної допомоги жителям Богуславської громади».

Очільник громади подякував пану Віктору за допомогу, за те, що не забуває й підтримує рідний край, де пройшли його дитячі та юнацькі роки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень