Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У ВАСИЛЬКОВІ ПРОВОДЯТЬ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ПОШКОДЖЕНОГО БУДИНКУ

Дата: 23.01.2024 15:15
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 

У місті Васильків Обухівського району відновлюють житлові будинки, що були пошкоджені вибуховою хвилею. Зокрема, триває капітальний ремонт 10-ти поверхового житлового будинку на 120 квартир на вулиці Декабристів, 52.

Роботи з відновлення цього житлового об’єкта розпочали восени 2023 року. Першочергово будівельники виконали демонтаж пошкоджених елементів будівлі. Згодом розпочали фасадні роботи: утеплення та оздоблення зовнішніх стін, які вже виконали на 30%. Наразі будівельники працюють над облаштуванням внутрішнього утеплення технічного поверху будинку. Роботи тривають.

Наступним кроком підрядник буде встановлювати нові вікна в місцях загального користування, облаштовувати укоси та утеплення цоколю. Також проєктом передбачено опорядження під’їзду та сходових клітин, внутрішнє оздоблення пошкоджених квартир.

Всі роботи з капітального ремонту виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Загалом на Київщині за кошти ФЛН буде відновлено 97 об’єктів, серед яких є й облаштування укриттів для навчальних закладів. Зокрема, активно ведуться роботи на території Фурсівського ліцею, де зводять нову захисну споруду, яка розрахована на одночасне перебування 500 осіб.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень