Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО: У П’ЯТІРЦІ НАЙКРАЩИХ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 31.01.2024 08:05
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько і мати, він буде кращим від того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і учнів, він – досконалий учитель.

Ви, мабуть, здогадалися, мова йде про Ольгу Миколаївну Рябошапку.

Молодим спеціалістом 14 років тому вона переступила поріг закладу освіти як вчитель фізики. Були і сумніви. Адже вчителями фізики, як правило, працюють чоловіки. Бо це більш технічна дисципліна. Але з перших уроків ми зрозуміли, що зробили правильний вибір, призначивши Ольгу Миколаївну вчителем фізики школи № 1.

Працелюбність, наполегливість, постійна робота над собою, відмінне знання предмета і надзвичайна доброта зробили своє.

Ольга Миколаївна виявила бажання взяти участь у професійному конкурсі «Учитель року – 2024» у номінації «фізика».

Під час презентації свого досвіду перед поважним журі вчителька повідомляла, що для засвоєння учнями нового матеріалу вона використовує різні стратегії і методи, інноватику, мультимедійні додатки. Готуючись до уроку, передбачає проблемні завдання, тому що вони спонукають учнів активно працювати, критично мислити. Найчастіше використовує методи: «Прес», «Займи позицію», тестування. Бо ще в давнину Піфагор казав: «Хоча слова «так» і «ні» дуже прості, але вони вимагають серйозних роздумів».

Під час конкурсу Ольга Миколаївна пройшла серйозне тестування на знання предмета, успішно подолала випробування «Я так роблю» та «Методичний практикум». Також прекрасно справилась із завданням «Урок». Від конкурсу очікувала позитивних вражень, зустрічей з цікавими людьми та їхніми ідеями, в яких можна навчитись чогось нового. Красива, молода, енергійна, завжди усміхнена, позитивна, грамотна людина, вчителька, громадянин.

Не дивно, що із 34 учасників конкурсу наша вчителька стала лауреатом. Тобто, ввійшла у п’ятірку кращих вчителів фізики Київської області.

Вдячні КНЗ КОР «Київському обласному інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів» за організацію професійних конкурсів.

Вчителі нашого закладу освіти щороку беруть участь у конкурсі. Як правило, стають переможцями чи лауреатами. Це – результат високої методичної підготовки вчителів. А ще – підтримка Вергелес Олени Василівни, провідного фахівця соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради. Грамотно, переконливо, толерантно впродовж багатьох років вона здійснює методичний супровід учасників конкурсу. Вчасні поради, психологічна підтримка і, як завжди, позитив. Тому і маємо хороші результати.

Трудовий колектив ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1 вітає нашу колегу Ольгу Миколаївну Рябошапку із заслуженою перемогою. Миру, втілення творчих задумів і здоров’я.

Катерина ІВЧЕНКО, директор Богуславського академічного ліцею № 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень