Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІВАТ, НАУКО МОЛОДА!

Дата: 02.02.2024 08:03
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

Відзнака Міністерства освіти і науки України – найвища галузева нагорода, яку мріють отримати педагоги. Бо це – свідчення високого професіоналізму, відданості своїй справі. Грамоту чи подяку МОНу мають далеко не всі вчителі, не говорячи про учнів.

Але сьогодні в нас виключення. Скалозуб Тетяна, учениця 11-Б класу Богуславського академічного ліцею № 1, отримала диплом Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України та Малої академії наук України. Вона стала лауреатом ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Тетянка є автором наукової роботи з прикладної математики на тему «Шифрування інформації з використанням математичних методів».

Предмет дослідження надскладний. Але, дякуючи Кінзельській Наталії Володимирівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи, науковому керівнику, учениця достойно презентувала ідеї дослідження на державному рівні.

Додам, Скалозуб Тетяна успішно опановує всі предмети і є претендентом на нагородження Золотою медаллю. Не по роках вихована та відповідальна.

Дякуємо батькам за виховання Тані. Однозначно, що в майбутньому вона буде прекрасним спеціалістом і справжнім громадянином своєї країни.

А в ліцеї дедалі більше активізується робота із залучення вихованців до участі в конкурсах Малої академії наук. Ліцеїсти під керівництвом вчителів беруть участь у наукових дослідженнях. І знову цього року компетентне журі визначило 10 найкращих робіт на участь в обласному рівні. Достойний результат!

Катерина Івченко, директор Богуславського академічного ліцею № 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень