Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

КРАСА Й ДОБРО ВРЯТУЮТЬ СВІТ

Дата: 09.02.2024 08:31
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

 

Погоджуюсь. Але додам: і надзвичайна працьовитість. Із великим задоволенням і захопленням хочу розповісти про Катерину Білик, випускницю нашого Богуславського академічного ліцею № 1, яка, дякуючи своїм неймовірним зусиллям, завоювала титули національних конкурсів Miss Princess Ukraine 2020, Miss Supermodel Globe 2022 та Miss Face of Humanity 2023. Сьогодні це — сучасна, красива, перспективна, розумна, креативна, молода людина, яка претендує на успішне майбутнє. Приємно, що вона, одна з небагатьох, і до сьогодні цікавиться життям ліцею і пропонує свою допомогу.

8 лютого під час нашої зустрічі Катя цікавилася життям обдарованих учнів ліцею. Дізнавшись, що 11-класниця Софія Гаман, котра перемогла у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із багатьох предметів та успішно виступила на обласному рівні (і продовжує готуватися до презентації своїх можливостей із інших предметів), до цих пір працює на позиченому ноутбуці, вона придбала для нашої учениці подарунок — ноутбук Acer Nitro V (вартість 46 тис. грн). Благородний жест Катерини Білик є не тільки проявом щедрості її душі, але й слугує натхненням для всіх нас, є прикладом, як допомагати іншим. Адже сьогодні дуже важливо підтримати талановитих учнів.

Бажаємо Катерині Білик та Софії Гаман продовжувати іти вперед, досягати своєї мети із впевненістю та вірою в себе. Нехай їх успіхи та майбутні звершення будуть такими ж яскравими і значущими, як і ті, що вони досягли. Ми з нетерпінням чекаємо на подальші їх перемоги та будемо підтримувати на кожному кроці. Ми пишаємося тим, що у нашій громаді є молоді люди, які є прикладом наполегливості, відданості, витривалості та великодушності.

Катерина ІВЧЕНКО, директор Богуславського академічного ліцею № 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень