A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ОБДАРОВАНА ДИТИНА — МАЙБУТНІЙ ЦВІТ НАЦІЇ, ГОРДІСТЬ НАШОЇ ШКОЛИ

Дата: 13.02.2024 08:48
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 

Юна, креативна, творча, цілеспрямована, обдарована дівчинка учениця 5 класу Дибинецької гімназії Чорі Катерина.

За період навчання Катруся постійно бере участь у різноманітних творчих та інтелектуальних конкурсах і олімпіадах, а також активна учасниця позакласної та позашкільної роботи. Має багато нагород.

У 2023 році здобула І місце в Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, І місце в конкурсі фоторобіт «Моя Україно!», ІІІ місце у Всеукраїнському гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії – 2023».

Катя не зупиняється на досягнутому. Вона учениця 3-го класу (клас бандури), учасниця ансамблю бандуристів «Вишневий цвіт» КЗ «Богуславська школа мистецтв» (викладач-методист, Заслужений працівник культури України С. Задоя), вперше взяла участь як солістка у сімох фестивалях-конкурсах Міністерства культури та інформаційної політики України і здобула призові місця: у Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчої молоді «Разом – Граємо, Співаємо, Танцюємо» (м. Київ, 2023) І місце, у VII Всеукраїнському двотуровому професійному учнівському та студентському конкурсі мистецтва «Чарівний камертон» (м. Дніпро, 2023) ІІ місце, у Всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі «Ліга талантів» (м. Київ, 2023) І місце, у ІХ Міжнародному багатожанровому двотуровому учнівському та студентському конкурсі мистецтв «Чорноморські вітрила» (м. Київ – Одеса, 2023) ІІ місце, у VI Міжнародному багатожанровому двотуровому учнівському та студентському конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії» (Україна – Італія, 2023) ІІІ місце, у ІV Міжнародному двотуровому дистанційному конкурсі інструментального мистецтва «Maestoso Maestro» (Італія, Ізраїль, Іспанія, Україна, 2024) І місце, у Міжнародному фестивалі-конкурсі  «Чубинський FEST» (м. Київ, 2024) І місце.

Вітаємо Чорі Катерину з перемогами. Хай Господь пошле нам Перемогу, а нашим талантам розквіт, натхнення на подальші життєтворчі успіхи! Успіхів тобі, Катю! Пишаємося нашою ученицею!

За інформацією педагога-організатора Тетяни ГУРЖІЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень