A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

БОГУСЛАВСЬКА КОМАНДА — БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ

Дата: 13.02.2024 13:28
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

 

9-11 лютого 2024 року в спортивному залі с. Карапиші відбувся зимовий міжобласний турнір з міні-футболу «Зоряний SOCCER CUP — 2024» серед юнаків 2013-2014 років народження.

В ньому брали участь 8 команд, які були поділені на дві групи. Команда "ДЮСШ" Богуслава потрапила в групу "Б" з командами ФК "Юність-1" Черкаси, ФК "Оболонь-2" Київ, ФК "Ориджінал" Київ. У групу "А" потрапили "ДЮСШ" Миронівка, ФК "Кристал", ФК"Оболонь-1" Київ, ФК "Юність -2" Черкаси.

В боротьбі за вихід до півфіналу наші спортсмени першу гру програли одноліткам з ФК "Ориджінал" з рахунком 2:3, наступну гру виграли у ФК "Оболонь-2" — 5:0, у третій грі переграли ФК"Юність-1" Черкаси з рахунком 3:0. У групі "А" до півфіналу вийшли команди ФК "Кристал" Київ та ФК "Юність-2" Черкаси.

У півфіналі команда з Богуслава програла ФК "Кристал" з рахунком 1:5, а команда з Черкас "Юність -2" переграла ФК "Ориджінал" — 4:1.

За третє місце з рахунком 6:4 "ДЮСШ" Богуслав перемогли ФК "Ориджінал" Київ стали бронзовими призерами змагань, а у фіналі "Юність" перемогла ФК "Кристал", отримавши кубок переможця турніру.

Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися та змагатися.

Тренер Богуславської ДЮСШ Анатолій ЛЕМПА.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень