A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗАСІДАВ ВИКОНКОМ

Дата: 21.02.2024 18:13
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 

Перед початком засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке відбулося сьогодні, 21 лютого, його учасники взяли участь у Всеукраїнській хвилині мовчання, вшановуючи пам’ять про земляків і всіх співвітчизників, загиблих у жорстокій російсько-українській війні.

На порядок денний засідання виконкому було винесено 37 питань. Зокрема, виконком схвалив звіт про виконання бюджету Богуславської міської територіальної громади за 2023 рік, затвердив виконання фінансових планів за ІV квартал 2023 року «Богуславською центральною лікарнею» та «Богуславським ЦПМСД».

Схвали члени виконавчого комітету й рішення про стан виконання у 2023 році програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади. Зокрема, на виконання Програми надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Богуславської територіальної громади та отримують програмний гемодіаліз, минулоріч було придбано лікарські засоби на суму 394,6 тисяч гривень. Для реалізації Програми підтримки творчих та обдарованих дітей освітніх закладів Богуславської міської територіальної громади на 2020-2023 роки в 2023 році було використано 114 850 грн на отримання щомісячної стипендії міського голови та депутатів Богуславської міської ради учням (випускникам) — переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту робіт МАН, учнівських конкурсів, спортивних змагань закладів освіти Богуславської ТГ (19 чнів-переможців та 14 одноразових винагород випускникам). Минулоріч на організацію харчування вихованців та учнів громади використано 8 421 057,40 грн (кошти міського бюджету — 7 682 619,77 грн, кошти за рахунок батьківської плати — 738437,63 грн).

Ряд проєктів рішень було ухвалено за поданням опікунської ради та комісії з питань захисту прав дитини.

Вирішено також низку невідкладних рішень, в числі яких: взяття та зняття громадян з черги квартирного обліку; надання дозволу на встановлення меморіальної дошки Ютовцю Владиславу…

Вів засідання міський голова Віталій Хоменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень