Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

БОГУСЛАВСЬКА ГРОМАДА ВИГРАЛА ГРАНТ

Дата: 22.02.2024 10:44
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Богуславська громада постійно бере участь у всіх можливих конкурсах та грантах, адже отримання грантів у важкі дні сьогодення відіграє важливу роль у реалізації ідей, які можуть позитивно змінити життя громади; в забезпеченні стабільності функціонування критичної інфраструктури, особливо в умовах війни.

Нещодавно громада взяла участь у проєкті міжнародної технічної допомоги GIZ «Відновлювані джерела енергії для стійкої України», метою якого є сприяння розвитку децентралізованих систем відновлюваної енергетики в українських громадах, — і увійшла в число переможців!

Консорціум громадських організацій (Екоклуб, Екодія, Energy Act For Ukraine Foundation, RePower Ukraine) відібрав 14 громад, в яких встановлять об’єкти відновлюваної енергетики — сонячні електростанції. І така станція незабаром з’явиться на очисних споруд Богуславської міської територіальної громади.

Реалізувати проєкт, вартістю близько 2 мільйонів гривень, планують уже до кінця літа, а наші фахівці і далі працюють над новими проєктами, задля залучення допомоги в громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень