Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

59 СЕСІЯ: ВИДІЛЕНО 200 ТИСЯЧ НА КВАДРОКОПТЕР, ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПРОГРАМ, ЗАТВЕРДЖЕНО ЗВІТ ТА СТАТУТИ

Дата: 27.02.2024 14:49
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

 

Сьогодні, 27 лютого, відбулося засідання 59 сесії Богуславської міської ради 8 скликання, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих у російсько-українській війні Героїв, привітавши колег, які у міжсесійний період відсвяткували свій день народження, та затвердивши порядок денний із внесеними головуючим доповненнями, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Одним із перших було підтримано рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування 94 жителям громади на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

Традиційно депутати розглянули питання врегулювання земельних відносин. Затвердили містобудівну документацію м. Богуслав Київської області історико-архітектурного опорного плану (у складі генерального плану), генерального плану і плану зонування території міста.

Внесли зміни до програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади, в числі яких збільшено фінансову підтримку Богуславського ЦПМСД: 500 тис. грн — на виготовлення проєктно-кошторисної документації для будівель АЗПСМ с. Мисайлівка та Дибинець, ФАПів с. Розкопанці, с. Саварка, аби мати можливість впровадити медичну практику для вільного доступу маломобільних груп населення; 193,8 тис. грн — для підписання центром договору із КНП «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на 2024 рік, щоб мати можливість своєчасно надавати медичні послуги з установлення факту смерті людини на території Богуславської громади.

Також під час сесійного засідання депутати проголосували за затвердження звіту про виконання бюджету громади за 2023 рік; за збільшення статутного капіталу КП БМР «Богуславблагоустрій» на 500 тис. грн — на придбання щебеневої продукції для підсипки доріг.

Одноголосно підтримали передачу міжбюджетного трансферту в сумі 200 тисяч грн військовій частині, в якій служать наші земляки, на придбання квадрокоптера.

Набрали необхідної кількості голосів і інші нагальні сесійні питання, із якими можна ознайомитися на офіційному сайті громади в розділі «Офіційні документи», зокрема, — рішення «Про створення конкурсної комісії та затвердження персонального складу для обрання членів наглядової ради КНП БМР «Богуславська центральна лікарня».

Всі питання розглянуто, проте депутати не поспішали розходитися, аби спільно із керівником громади обговорити звернення людей щодо підсипки щебенем деяких доріг, а Олександр Борисович Терещенко підняв проблему «стихійного ринку» біля «АТБ», оскільки став свідком ситуації, коли через натовп покупців біля товару із авто водій ледь не збив дитину… У відповідь Віталій Миколайович повідомив: «Найближчими днями до своїх обов’язків приступить новий місцевий поліцейський офіцер громади, який уже пройшов навчання. У його розпорядженні буде автомобіль, придбаний у свій час за кошти бюджету громади. Тож поліцейський офіцер, окрім реагувань на виклики людей та належного захисту нашої громади, також займеться вирішенням і контролем даного питання».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень