Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

3 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОГУСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 20.03.2024 11:01
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

 

Перед початком засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке відбулося сьогодні, 20 березня, його учасники взяли участь у Всеукраїнській хвилині мовчання, вшановуючи пам’ять про земляків і всіх співвітчизників, загиблих у жорстокій російсько-українській війні.

На порядок денний засідання виконкому було винесено більше 30 актуальних питань. Зокрема, виконком схвалив звіт про стан роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Богуславської міської ради за 2023 рік, про результати роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг», спеціалістами якого протягом звітного року було надано відвідувачам 7 225 адміністративних послуг.

Схвалили члени виконавчого комітету й рішення про стан виконання у 2023 році програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади.

Підтримав виконком і рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Богуславської міської ради від 17.11.2023 № 256/13 «Про створення Алеї Слави»». Оскільки після прийнятого минулоріч рішення із визначенням місця розташування Алеї Слави Героям до міської ради продовжували надходити різні пропозиції та зауваження як від рідних загиблих, так і жителів громади, виконавчим комітетом було вирішено визначити місце для вшанування пам’яті загиблих земляків на території скверу, біля пам’ятного знака загиблим Героям російсько-української війни (на фото — макет).

Фото без опису Фото без опису

На тому місці, яке для розташування пам’ятного знака побратимам першочергово обрали учасники АТО/ООС — добровольці Богуславщини, котрі ще в 2014 році стали на захист країни від ворога. В числі цих активістів був ветеран АТО Іванченко Артем, котрий разом із побратимами обирав місце, допомагав встановлювати пам’ятний знак, не підозрюючи, що 2 липня 2022 року його власне ім’я буде викарбуване у списку загиблих Героїв…

Було схвалено ряд рішень за поданням опікунської ради та комісії з питань захисту прав дітей.

Вирішено також низку невідкладних рішень, в числі яких:

  • взяття та зняття громадян з черги квартирного обліку;

  • утворення робочої групи з питань визначення потреб населення Богуславської міської територіальної громади у соціальних послугах;

  • створення комісії щодо виявлення земельних ділянок, що використовуються без правовстановлюючих документів чи не за цільовим призначенням.

Із цими та іншими рішеннями, схваленими під час засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на сайті громади в розділі «Офіційні документи».

Вів засідання міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень