Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПЕРЕМОГУ ЗДОБУЛИ КРАЩІ З КРАЩИХ!

Дата: 20.03.2024 14:03
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

20 березня на базі ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1 відбулись чергові, заключні регіональні змагання з волейболу серед дівчат в рамках всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». В дружній зустрічі взяли участь 4 команди.

Глядачі насолоджувалися грою спортсменок. Відточені рухи, досконала техніка володіння м’ячем, вміння грати в команді саме ці риси допомогли спортсменкам ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1 стати переможцями.

Дроздюк Роман Анатолійович, Ткаченко Наталія Володимирівна, вчителі фізичної культури, щиро раділи за перемогу вихованців. Варто зазначити, що цією перемогою дівчата також завдячують Кудаку Віталію Васильовичу, тренеру спортивної школи, який тренував спортсменок.

Спорт відіграє важливу роль у житті людини, сприяє фізичному і психічному здоров’ю, формування характеру, становленню соціальних зв’язків та розвитку вольових якостей. У змаганнях людина зустрічає виклики, вчить перемагати або приймати поразку, що розвиває в людині уміння тримати удар та витривалість. Надіємося, що такі змагання будуть продовжуватись. Легких всім стартів та майбутніх перемог.

За інформацією директора Богуславського академічного ліцею № 1 Катерини ІВЧЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень