A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

НАГОРОДА ЗА ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ

Дата: 25.03.2024 09:06
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Кожному з нас притаманні людяність, небайдужість, готовність прийти на допомогу. Саме тому рятівниками в незвичних обставинах стають звичайні люди. І дуже приємно, коли «нагороди знаходять своїх героїв».

Того дня, повертаючись з роботи, житель села Семигір Олександр Михайлович МАЗУР помітив дим, який здіймався над одним з дахів сільських хатів. Цей будинок був знайомий для нього, адже там мешкали рідні його друга. Тож, відчувши недобре, Олександр Михайлович вирішив перевірити: чи не потрібна допомога. Інтуїція не підвела чоловіка. Відчинив двері і почув слабкий стогін жінки. Вже у будинку він побачив літню господиню, яка лежала на підлозі майже непритомна, і виніс її на свіже повітря. А миттєвий виклик швидкої медичної допомоги в рази збільшив шанси на життя потерпілої.

Тож сміливий вчинок чоловіка не пройшов повз увагу рятувальників.

Фото без опису

Днями під час дружньої зустрічі в приміщенні 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав очільник Богуславської громади та керівник Обухівського районного управління відзначили Олександра Мазура Подякою та цінним подарунком.

Провідний інспектор ВЗНС Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, підполковник служби цивільного захисту Вадим ВОЛОШИН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень