A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРОЄКТУВАННЯ АЛЕЇ СЛАВИ ГЕРОЯМ

Дата: 04.04.2024 11:46
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

 

Сьогодні міський голова Віталій Хоменко спільно із першим заступником Олександром Салатою, начальником відділу містобудування, архітектури, ДАБК та ЖКГ Галиною Теребун та проєктантом Олегом Карпусенком провели огляд території Парку Слави, аби обговорити в деталях проєктування майбутньої Алеї вшанування Героїв, які загинули в російсько-українській війні.

До огляду-планування приєдналися головний інженер КП БМР «Богуславблагоустрій» Валентин Якобчук (син загиблого Героя Якобчука Анатолія) та волонтерка Олена Кукла, котра втратила на війні чоловіка Данілова Володимира та сина Шинкаренка Ярослава.

Під час вимірювання й розпланування території вирішили розташувати банери по обидві сторони алеї, встановлюючи їх від меморіалу до дороги. Спеціалістами було внесено пропозицію прокладати доріжку–основу, відповідно до природного рельєфу місцевості.

Віталій Миколайович дав доручення проєктанту виготовити всю необхідну документацію в найкоротші терміни, також зауважив, що на Алеї Слави Героям необхідно встановити нові вуличні ліхтарі, замінити лавочки.

Обговорили спільно й матеріал для каркасів майбутніх банерів, які, як уже розповідали раніше, виготовляються із сучасних алюмінієвих композитних панелей. На них світлини наших Героїв не зможуть зіпсувати ні дощ, ні сніг, ні сонце.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень