A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

4 ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПРИЗНАЧЕНО ДИРЕКТОРА БОГУСЛАВСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Дата: 05.04.2024 11:10
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

4 ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПРИЗНАЧЕНО ДИРЕКТОРА БОГУСЛАВСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Сьогодні, 5 квітня, відбулося 4 позачергове засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про українських захисників і мирних жителів країни, які загинули в жорстокій війні з російськими окупантами.

Далі, затвердивши порядок денний, приступили до розгляду проєктів рішень.

Спершу члени виконкому одноголосно схвалили призначення нового директора КНП БМР «Богуславська центральна лікарня», оскільки сьогодні закінчився термін контракту, підписаного із Сергієм Івановичем Унгуряном. Тож із 6 квітня 2024 року лікарню нашої громади очолить досвідчений лікар-отоларинголог Віталій Олександрович Бубнов, котрий, як підкреслив міський голова, більше 12 років був головним лікарем Миронівської центральної районної лікарні. Коротко про свій трудовий шлях розповів і сам Віталій Олександрович, який спершу працював лікарем-отоларингологом, із 2009-го до 2021-го очолював лікарню в Миронівці. Після звільнення із посади й до сьогодні був керівником первинки у приватній медичній структурі.

Фото без опису

Тож бажаємо новому директору Богуславської центральної лікарні плідної роботи та наполегливості у розвитку медустанови нашої громади.

Далі члени виконкому схвалили рішення щодо облаштування Алеї Слави у Парку Слави по вулиці Миколаївській в місті Богуславі та проведення проєктно-вишукувальних робіт із проєктування місця вшанування Героїв.

Виконком надав дозвіл на встановлення меморіальних дощок; на проведення демонтажу пам’ятника Марині Гризун та перенесення його до братської могили, що є завершальним етапом виконання п. 6 ст. 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та рішення Громадських слухань від 31 січня 2022 року.

З цими та іншими питаннями, прийнятими під час 4 позачергового засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень